Видворення дипломатів РФ: Йованович подякувала Україні за солідарність

Видворення дипломатів РФ: Йованович подякувала Україні за солідарність

Укрінформ
Посол Сполучених Штатів в Україні Марі Йованович подякувала українській стороні за солідарність із демократичними країнами у питанні видворення російських дипломатів як відповідь на російську агресію у світі.

Про це йшлося під час зустрічі посла із главою Адміністрації Президента Ігорем Райніним, повідомляє прес-служба глави держави.

“Посол США подякувала українській стороні за її солідарну реакцію з провідними демократичними країнами світу щодо видворення російських дипломатів у відповідь на агресивні дії Росії у світі”, - йдеться в повідомленні.

Крім того, сторони обговорили шляхи подальшої взаємодії з просування реформ в Україні, а також актуальні питання співробітництва в рамках міжнародних організацій.

Читайте також: Мей анонсувала "довгострокову відповідь" Росії на химатаку в Солсбері

Як повідомлялося, вже понад 20 країн світу оголосили про висилку російських дипломатів. Ці дії були запроваджені на знак солідарності з Великою Британією після отруєння екс-офіцера ГРУ Сергія Скрипаля у Солсбері бойовою хімічною речовиною нервово-паралітичної дії, внаслідок чого постраждали й інші люди.

Україна також ухвалила рішення про видворення 13 російських дипломатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-