Гройсман запросив Могеріні у Копенгаген на конференцію про українські реформи

Гройсман запросив Могеріні у Копенгаген на конференцію про українські реформи

Укрінформ
Прем’єр Володимир Гройсман запросив Верховного представника ЄС з питань зовнішньої політики і безпеки Федеріку Могеріні взяти участь у конференції з питань реформ, що відбудеться у червні в Копенгагені (Данія).

Про це він заявив на спільному брифінгу в понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“У червні в Копенгагені відбудеться друга конференція щодо реформ в Україні, перша була в Лондоні у 2017 році. Я запросив пані Могеріні взяти участь у цій конференції. Переконаний, що це буде дуже результативний захід”, - сказав Гройсман.

Він також поінформував, що обговорили з Могеріні стан справ щодо імплементації угоди про асоціацію з ЄС та окреслили плани співпраці на 2018 рік.

Крім того, Гройсман розповів Верховному представнику ЄС, що пріоритетом для уряду є зростання національної української економіки на рівні 5 %, проте нагадав, що цього року закладено 3 % ВВП.

Читайте також: Могеріні пояснила, яким мусить бути Антикорупційний суд в Україні

Глава уряду розповів і про створення Антикорупційного суду в Україні, зауваживши, що очікує на прийняття необхідних рішень парламентом у найближчі декілька місяців. У свою чергу Прем’єр-міністр запевнив, що уряд зробить усе належне, щоб організаційно забезпечити створення такого суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-