Уряд налаштований на ефективну співпрацю з Радою - Гройсман

Уряд налаштований на ефективну співпрацю з Радою - Гройсман

Укрінформ
Кабінет міністрів налаштований на подальшу ефективну співпрацю з Верховною Радою України.

У цьому запевнив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час презентації у парламенті дорожньої карти пріоритетних законопроектів для європейської інтеграції України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу запевнити вас, шановні колеги, від імені уряду, що ми налаштовані на максимально швидку інтеграцію. Хочу подякувати парламенту за системне ухвалення необхідних рішень, які дозволяють нам працювати над імплементацією та провадженням необхідних змін", - сказав Гройсман.

На його думку, українське законодавство є достатньо консервативним і застарілим. Його треба довести до рівня сучасного європейського. "Дуже важливо, що спільно Верховна Рада України та уряд налаштовані на подальшу взаємодію для досягнення цілей, прийняття необхідних законів. А їх, як сказав Голова ВРУ, 57 різнопланових. Але так чи інакше вони впливають на якість життя українських громадян та розвиток національної економіки", - сказав Гройсман.

Читайте також: Асоціація з ЄС: у Раді презентували дорожню карту на два роки

Він глибоко переконаний, що професійний склад комітетів та парламенту дасть можливість швидко рухатися в напрямку досягнення таких цілей.

Як повідомляв Укрінформ, Голова Верховної Ради Андрій Парубій під час відкриття ранкового пленарного засідання зазначив, що разом з Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, депутатами, міністрами, головами комітетів презентує дорожню карту пріоритетних законопроектів для європейської інтеграції України.

Це список з 57 законопроектів, які спільно напрацювали комітети Верховної Ради і Кабінет міністрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-