Перемовини про звільнення з полону українських воїнів відбудуться 10 січня - Порошенко

Перемовини про звільнення з полону українських воїнів відбудуться 10 січня - Порошенко

Укрінформ
Вже 10 січня відбудеться новий раунд переговорів про звільнення українських воїнів, що ще залишаются в полоні бойовиків.

Про це повідомляє прес-служба глави Української держави.

"Перемовини про звільнення українських воїнів та патріотів, які залишилися в полоні бойовиків продовжуються, і вже 10 січня відбудеться їх новий раунд", - повідомив Порошенко під час спілкування зі звільненими з полону бійцями Збройних Сил у Центральному клінічному госпіталі Міністерства оборони України.

Глава держави додав, що вже доручив своїм радникам, представникам у Тристоронній контактній групі негайно організувати зустрічі і продовження переговорів.

«Працюємо, щоб на хвилі першого звільнення ми не забарилися з другою. Для нас справа честі їх витягнути», - наголосив Президент.

Порошенко звернувся до військових із проханням, якщо у полоні залишились їх друзі - написати їм листа. Він також попросив рідних звільнених українців зв'язатися і підтримувати рідних тих, хто поки що залишається у полоні.

Читайте також: Порошенко відвідав звільнених з полону військових у госпіталі

Як повідомляв Укрінформ, Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко відвідав військовослужбовців, які проходять лікування у Центральному клінічному госпіталі Міністерства оборони України та звільнених з полону 27 грудня, які перебувають на реабілітації у військовому шпиталі. Він привітав військових із прийдешніми новорічними та різдвяними святами та побажав благополуччя їх родинам.

Фото: АП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-