На Одещині помітили махінації зі списками виборців

На Одещині помітили махінації зі списками виборців

Укрінформ
На деяких виборчих дільницях у Таїровській ОТГ спостерігачі зафіксували випадки відсутності ряду прізвищ виборців у списках для голосування.

Про це повідомив кореспондентові Укрінформу координатор компанії спостереження від КВУ та ОПОРИ за перебігом виборів на дільницях Таїровської ТВК Ігор Луговський.

"Наші спостерігачі зафіксували запізніле відкриття чотирьох із шести виборчих дільниць, а також низку скарг виборців, що прибули на дільниці проголосувати, але не змогли цього зробити через відсутність своїх прізвищ у списках. Такі випадки мають місце, зокрема, на дільницях у селах Чорноморка, Совіньйон і Сухий Лиман", - зазначив Луговський.

За його словами, ці виборці стверджують, що під час попередніх виборчих кампаній у них проблем не було.

Читайте також: На Одещині сталася сутичка на одній з виборчих дільниць

Крім того, додав координатор, деякі виборці, зареєстровані у приватних будинках Совіньйона, звернули увагу спостерігачів на те, що за їхніми адресами у списках для голосування несподівано внесено прізвища невідомих людей.

Голова Одеської обласної організації Комітету виборців України Анатолій Бойко відзначив, що Таїровська ТВК всупереч рішенню суду не допустила до виборів "одного з ключових кандидатів на посаду Таїровського селищного голови Хасанаєва".

"Ця виборча кампанія стала в багатьох моментах "видатною" у найгіршому сенсі цього слова", - констатував він. 

В Одеській області місцеві вибори проходять у Таїровській і Мологовській ОТГ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-