Гройсман прокоментував затримання російського агента у Кабміні

Гройсман прокоментував затримання російського агента у Кабміні

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман підтвердив, що у секретаріаті Кабміну виявили іноземного шпигуна та подякував працівникам СБУ за професійність та пильність.

Про це він написав на сторінці у Facebook.

"Спільно зі Службою безпеки України виявили в Секретаріаті КМУ чиновника, який працював в інтересах ворожої держави. Сьогодні його затримано. Дякую працівникам СБУ за професійність та пильність", - написав Гройсман.

Читайте також: ЗМІ дізнались ім'я російського агента з Кабміну, якого арештувала СБУ

Як раніше повідомляло агентство, затриманим Службою безпеки України співробітником Кабміну став помічник прем'єра, Станіслав Єжов.

За інформацією ЗМІ, Єжов супроводжував Гройсмана на всіх міжнародних зустрічах і у всіх поїздках. Також повідомляється, що раніше він працював у посольстві України в США та в Адміністрації президента України.

Чиновник був завербований російськими спецслужбами під час тривалого закордонного відрядження. За завданням російських кураторів та з допомогою спеціального устаткування він збирав інформацію про діяльність урядових структур. Отримані дані передавав кураторам через електронні канали зв'язку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-