Гройсман заявив, що не збирається терпіти безвідповідальність у боротьбі зі снігом

Гройсман заявив, що не збирається терпіти безвідповідальність у боротьбі зі снігом

Укрінформ
Подолання наслідків рясних снігопадів у західних та центральних областях України потребує координації дій як керівників органів центральної влади, так і керівників на місцях. 

Про це сказав Прем’єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні Кабміну, повідомляє Урядовий портал.

«Завжди при складних погодних умовах у нас виникають проблеми. Це зрозуміло, але що важливо? Наскільки адекватно всі, хто мають обов’язок навести лад, реагують: чи вони просто споглядають, чи вони швидко мобілізують зусилля і приборкують ситуацію. Я наголошую на тому, що буду вимогливим, в тому числі до влади на місцях. Безвідповідальності терпіти не збираюся», - заявив Гройсман.

Він підкреслив, що ресурси для подолання наслідків негоди є. Більш того, сьогодні до Білої Церкви, де спостерігаються найбільші затори, за наказом міністра внутрішніх справ виїхали керівники рятувальних служб і щогодини інформують про ситуацію як керівництво МВС, так і особисто главу уряду.

«Всі працюють над тим, аби швидко розчистити дороги, прибрати транспорт, що заблокував рух. Кожну годину мене інформують, що відбувається», - зазначив Гройсман.

Читайте також: Транспортний колапс під Києвом: Князєва і Чечоткіна відправили на допомогу

Як відомо, 19 грудня Прем'єр-міністр провів екстрену селекторну нараду з питань ситуації на дорогах та стану електромереж і наголосив, що відповідальність за стан доріг та можливість проїзду лежить не лише на центральних органах влади, а й на місцевому керівництві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-