Україна та Ізраїль підпишуть договір про реадмісію

Україна та Ізраїль підпишуть договір про реадмісію

Укрінформ
Найближчим часом проект договору про реадмісію осіб між Україною та Ізраїлем буде надіслано від Державної міграційної служби України дипломатичними каналами до Держави Ізраїль.

Про це у п'ятницю, 8 грудня, повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час зустрічі з делегацією Кнесету Держави Ізраїль, інформує прес-служба МВС. 

«Наразі підготовлено проект договору про реадмісію осіб між Україною та Ізраїлем. Цей текст буде найближчим часом надіслано від Державної міграційної служби України дипломатичними каналами до Держави Ізраїль. Ми сподіваємося на його ухвалення», – зазначив Аваков.

Він наголосив, що з часу встановлення українсько-ізраїльських відносин Держава Ізраїль показала себе як надійний партнер на шляху розбудови безпечного середовища в Україні, і висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю.  

Читайте також: МЗС України прокоментував ситуацію з Єрусалимом

Реадмісія осіб - взаємні зобов’язання держав, закріплені в міжнародних угодах, прийняти назад власних громадян, а також громадян третіх країн та осіб без громадянства, які незаконно прибули на територію однієї із договірних сторін, або, прибувши законно, втратили підстави для легального перебування.

Фото з сайту МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-