Геращенко закрила Раду до 5 грудня

Геращенко закрила Раду до 5 грудня

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко закрила ранкове пленарне засідання парламенту, наступне відбудеться за 2 тижні - у вівторок, 5 грудня.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Чергове пленарне засідання Верховної Ради України відбудеться у вівторок, 5 грудня. Ранкове засідання Верховної Ради України оголошую закритим», - сказала віце-спікер.

Вона також поінформувала депутатів, що наступного тижня, 22-23 листопада, відбудеться «Перший український жіночий Конгрес жінок-депутатів різних рівнів».

Також Геращенко нагадала, що наступного тижня народні депутати працюватимуть в комітетах, комісіях, фракціях. Тиждень з 27 листопада по 1 грудня депутати працюватимуть з виборцям в округах.

Крім того, Геращенко на засіданні парламенту в п'ятницю оголосила, що народний депутат Руслан Сидорович приступив до виконання повноважень заступника голови фракції «Самопоміч».

Як повідомлялося, раніше «Самопоміч» заявила про обрання Сидоровича заступником голови фракції.

Читайте також: Комітет Ради погодив усі правки до законопроекту про реінтеграцію Донбасу

Олег Лаврик, який до цього обіймав цю посаду протягом трьох років, написав заяву про складання повноважень через бажання приділити більше часу роботі з регіональними осередками партії.

Під час засідання фракції “Самомоміч” також були переобрані на свої посади голова фракції Олег Березюк та заступник голови фракції Єгор Соболєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-