Підуть за Цвяхом: Гройсман велів

Підуть за Цвяхом: Гройсман велів "готуватися" всім корупціонерам

Укрінформ
Уряд шукає претендента на посаду керівника Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру.

Про це Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив з парламентської трибуни під час години запитань до уряду, відповідаючи на запитання народного депутата Сергія Висоцького, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми зараз працюємо над тим, щоб знайти якісного керівника на таку серйозну структуру з тим, щоб він мав високий ступінь довіри, забезпечити його підтримкою", – сказав Гройсман.

Він попередив, що відтепер кожний керівник, який намагатиметься прикривати свою неефективність на посаді та корупцію, зловживання, тиск на людей або на підприємців, має бути готовим повторити долю звільненого із посади виконувача обов'язків голови Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру Олега Цвяха.

"На жаль, у мене не так багато повноважень – але я знайду засоби, щоб кожного такого керівника привести до відповідальності. Якщо буде потрібна підтримка парламенту, то я звернуся з цим і до вас", – сказав він.

Читайте також: Кабмін звільнив Цвяха

Як повідомляв Укрінформ, 25 жовтня Кабінет міністрів звільнив із посади виконувача обов'язків голови Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру Олега Цвяха.

Гройсман пообіцяв звернутися до правоохоронних органів щодо розслідування його діяльності та діяльності очільників регіональних управлінь Держгеокадастру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-