Гройсман: Моя амбіція - не партійність, а добробут українців

Гройсман: Моя амбіція - не партійність, а добробут українців

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман не підтвердив інформацію щодо можливих підстав до об'єднання політичних партій "Блок Петра Порошенка "Солідарність" та "Народний фронт", однак він готовий підтримувати будь-які процеси в парламенті,  які сприятимуть зміцненню держави.

Про це він заявив 11 листопада у кулуарах з'їзду політичної партії "Народний фронт", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Тут треба запитати у лідерів цих двох партій, чи є така необхідність і чи таке побажання. Ви знаєте, я буду підтримувати будь-які процеси, які робитимуть Україну сильнішою. І для мене це дуже важливо, тому у своєму виступі я сьогодні подякував колегам по уряду,  депутатам. Ці три роки дуже важко було, треба було брати на себе відповідальність, приймати рішення. Те, що це було зроблено, і є найкращою відповіддю, що ми маємо нашу державу, ворог зупинений, ми замінили падіння економіки на зростання, хоча нам треба максимально збільшувати зростання національної економіки і нам є над чим працювати... Моя амбіція - не партійність, моя амбіція - я хочу, щоб українці жили краще", - зазначив Глава уряду.

Читайте також: Гройсман бере участь у з'їзді "Народного фронту"

Гройсман зазначив, що не розглядає можливості вступу до політичних партій "Народний фронт" і "Солідарність".

"Ні, я позапартійний, коаліційний Прем'єр-міністр - у мене не має планів визначатись зі своєю партійністю", - зазначив Гройсман, відповідаючи на запитання журналістів щодо можливості вступу до "Народного фронту".

При цьому він не підтвердив інформації про те, що такий варіант можливий у рамках парламентських виборів 2019 року.

"Наступні вибори будуть через два роки. От поговоримо перед тим, як почнеться виборча кампанія", - уточнив глава уряду.

Гройсман не підтвердив також і інформацію щодо можливого приєднання до патрії "Солідарність", за списком якої він пройшов до парламенту.

"У мене підхід абсолютно однаковий: я позапартійна людина, і наразі немає жодних питань щодо моєї партійності взагалі", - уточнив Прем'єр-міністр.

Фото: @ukrpravda_news

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-