Порошенко спілкувався із саудівським королем удвічі довше, ніж планувалося

Порошенко спілкувався із саудівським королем удвічі довше, ніж планувалося

Відео
Укрінформ
Переговори Президента України Петра Порошенка із Королем Саудівської Аравії Салманом бін Абдулазізом Аль Саудом тривали удвічі довше, ніж планувалося протоколом. Результатами візиту повністю задоволені як українська, так і саудівська сторона.

Про це заявив Порошенко у своєму коментарі, розміщеному у Фейсбуці.

“Щойно завершилась перша частина візиту до країн Затоки, візит до Саудівської Аравії. Була надзвичайно тривала, удвічі довше, ніж це було заплановано попереднім протоколом, зустріч з Його Величністю Королем. І ми обговорювали широке коло питань”, - зазначив він.

Президент повідомив, що за результатами візиту підписано кілька важливих угод. “Як я вже сказав, розмова тривала вдвічі більше, ніж було передбачено протоколом. І ми домовилися про абсолютно конкретні напрямки співпраці у політичній, економічній, бізнесовій і культурній сферах. Я можу наголосити на тому, що українська сторона, так само як і саудівська, візитом повністю задоволена”, - заявив Порошенко.

Читайте також: Порошенко зустрічається з королем Саудівської Аравії

Глава держави також підкреслив, що Саудівська Аравія - ключовий стратегічний партнер не лише в регіоні Близького Сходу, а й в усьому мусульманському світі. “Важливо, що сьогодні ми досягли конкретних домовленостей. Впевнений – плідний діалог між Україною та Саудівською Аравією триватиме і надалі”, - зазначив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України перебуває з дводенним офіційним візитом у Саудівській Аравії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-