ЦВК розподілила майже 11 мільйонів на місцеві вибори 24 грудня

ЦВК розподілила майже 11 мільйонів на місцеві вибори 24 грудня

Укрінформ
Центральна виборча комісія затвердила розподіл субвенції з державного бюджету на загальну суму понад 10 млн 865 тис. гривень на підготовку й проведення перших місцевих виборів, призначених на 24 грудня.

Про це зазначається у прес-релізі ЦВК, який є у розпорядженні Укрінформу.

"Комісія затвердила Розподіли субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад і відповідних сільських, селищних, міських голів 24 грудня 2017 року на загальну суму 10 млн 805 тис. 800 гривень та на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для підготовки і проведення цих виборів на загальну суму 60 тис. 200 гривень”, - ідеться в повідомленні.

Крім того, Центрвиборчком затвердив календарні плани основних організаційних заходів з підготовки та проведення перших виборів в ОТГ 24 грудня та з підготовки та проведення додаткових виборів депутатів сільської та селищних рад 24 грудня.

Читайте також: БПП і "Батьківщина" висувають найбільше кандидатів на виборах у тергромади - КВУ

ЦВК також визначила на підставі відомостей Державного реєстру виборців 1074 територіальних, одномандатних виборчих округів (ОВО), що утворюються для організації виборів депутатів місцевих рад під час проведення перших виборів в ОТГ, та ще 20 ОВО, що утворюються для організації додаткових виборів депутатів сільської, селищних рад, які відбудуться 24 грудня.

Як повідомляв Укрінформ, 24 грудня відбудуться перші місцеві вибори у 51 об’єднаній територіальній громаді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-