Зустріч Порошенка з нардепами-мітингувальниками не відбулася

Зустріч Порошенка з нардепами-мітингувальниками не відбулася

Укрінформ
Зустріч Президента України Петра Порошенка з представниками акції "Велика політична реформа" не відбулася.

Про це в Facebоok повідомив народний депутат Мустафа Найєм.

"Разом зі мною прийшли Світлана Заліщук, Сергій Лещенко, Юрій Левченко і Юрій Дерев'янко. Президент вирішив, що він хоче зустрітися тільки з частиною нашої групи (крім Левченка і Дерев'янка), що для нас є неприйнятним. Проте, Президенту вже відомо, з якою метою ми приходили", - написав Найєм.

Він також відзначив, що на даний момент є розуміння, як виконуватимуться дві з трьох вимог - парламент проголосує за законопроекти про недоторканість і розгляне закони про виборчу систему.

Читайте також: Порошенко зустрінеться з Найємом на його прохання - прес-служба АП

"Але і досі немає жодної відповіді щодо третьої вимоги - закону про Антикорупційний суд. Зараз це прерогатива президента - м'яч повністю на його стороні. У парламенті зареєстровано відповідний законопроект з позитивним висновком Венеціанської комісії, в якому зазначається, що цей закон має внести Президент", - уточнив Найєм.

Як повідомлялося, Найєм - один з депутатів, які підтримують акцію протесту біля Верховної Ради. Серед вимог учасників акції - ухвалення законопроектів про зняття депутатської недоторканості, про антикорупційний суд і зміну виборчого законодавства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-