Садовий взяв відпустку, щоб помітингувати під Радою

Садовий взяв відпустку, щоб помітингувати під Радою

Укрінформ
Міський голова Львова Андрій Садовий взяв одноденну відпустку, щоб поїхати до Києва на мітинг під Верховною Радою.

Це кореспондентові Укрінформу підтвердила речниця міської ради Христина Процак.

Сам Садовий про намір узяти участь у протестній акції під парламентом повідомив напередодні на своїй сторінці у Facebook

Він зазначає, що може не погоджуватись із багатьма політиками, які мітингують під ВР, але розуміє одне: бути чи не бути тим чи іншим політикам при владі, має вирішувати народ. Якщо не ухвалити три законопроекти - про антикорупційний суд, зняття депутатської недоторканності та виборчий закон із системою відкритих списків - то "незабаром народ вже нікого вибирати не буде, владу призначатиме олігархія".

Читайте також: У Києві під Радою розпочався мітинг

Як повідомляв Укрінформ, 17 жовтня на площі Конституції під Верховною Радою у Києві проходить мітинг. Активісти партій та громадських об'єднань виступають на сцені, встановленій навпроти входу в парламент. Вони тримають у руках прапори з символікою партій "Самопоміч", "Батьківщина", "Громадянська позиція", "Рух нових сил". Основних вимог три: нові правила виборів в Раду, які включають в себе пропорційну систему з відкритими списками, скасування депутатської недоторканності, створення антикорупційного суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-