ПА НАТО ухвалила проект резолюції проти використання інформації як зброї

ПА НАТО ухвалила проект резолюції проти використання інформації як зброї

Документ
Укрінформ
Парламентська асамблея НАТО ухвалила в понеділок проект резолюції "Протистояти використанню інформації як зброї", у якій ідеться про загрози Росії в інформаційній сфері поруч із загрозами "Ісламської держави".

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook голова постійної делегації у ПА НАТО народний депутат України (БПП) Ірина Фріз. 

"ПА НАТО ухвалила проект резолюції "Протистояти використанню інформації як зброї". В резолюції загрози в інформаційній сфері з боку Росії стоять поруч із загрозами з боку "Ісламської держави", - написала вона.

Депутат також додала, що в резолюції країни Альянсу публічно визнають, що кампанія з дезінформації та підриву спрямована на послаблення та дестабілізацію євроатлантичного співтовариства.

Читайте також: Україна може стати членом НАТО, але потрібні реформи – Столтенберг

За словами Фріз, уперше країни Альянсу публічно визнають, що кампанія з дезінформації спрямована на послаблення та дестабілізацію євроатлантичного співтовариства та його інтеграційних процесів. У проекті резолюції є заклик збільшити фінансування інституцій Альянсу та спільних установ в інформаційній сфері, зокрема Відділу публічної дипломатії НАТО та відповідних центрів компетенції (COE).

Фото: ФБ Ірини Фріз

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-