Білорусь продовжить надавати

Білорусь продовжить надавати "майданчик" для переговорів щодо Донбасу – МЗС

Укрінформ
Білорусь і надалі готова повною мірою сприяти роботі Тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на Донбасі.

Про це в середу заявив глава білоруського зовнішньополітичного відомства Володимир Макей на зустрічі зі спеціальним представником діючого голови ОБСЄ у Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на сході України, послом Мартіном Сайдіком, повідомляється на сайті МЗС Білорусі.

"Макей наголосив на важливості роботи Тристоронньої контактної групи і її тематичних робочих підгруп та готовності білоруської сторони й надалі повною мірою сприяти її роботі", - йдеться у повідомленні.

Під час зустрічі обговорювалися питання врегулювання ситуації на сході України, а також реалізація Мінських домовленостей.

Читайте також: У Мінську почалося засідання Тристоронньої контактної групи

Як повідомлялося, сьогодні в Мінську відбулися зустрічі робочих підгруп Тристоронньої контактної групи і розпочалася зустріч самої ТКГ.

За даними ЗМІ, очікується, що сторони обговорять питання виконання раніше досягнутих домовленостей у сфері безпеки, підготовку до обміну полоненими, відновлення інфраструктури регіону, політичне врегулювання конфлікту.

Фото: mfa.gov.by

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-