Парубій розказав, чого очікує від візиту президента Сенату Австралії

Парубій розказав, чого очікує від візиту президента Сенату Австралії

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій сподівається, що відновлення групи дружби з Україною в Австралії сприятиме активізації міжпарламентського діалогу. 

Про це він сказав під час спільного підходу до преси після зустрічі з президентом Сенату Австралії Стівеном Перрі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дуже важливо, що в Австралії відновила роботу група дружби між Австралією і Україною, і я впевнений, що вона зможе активізувати міжпарламентський діалог, парламентська дипломатія має все більше значення в світі", - сказав Парубій. 

Він додав, що візит президента Сенату Австралії буде новим етапом у відносинах між парламентами.

Парубій також повідомив, що під час зустрічі подякував Перрі за підтримку територіальної цілісності і суверенітету нашої країни і "особливо, за збереження і продовження санкцій проти Російської Федерації".

Читайте також: Порошенко і глава Сенату Австралії обговорили розслідування катастрофи MH17

Голова Верховної Ради також нагадав про збитий "Боїнг" рейсу МН-17. "Ця трагедія продемонструвала глобальність загрози російської агресії для всього світу... Ми висловили впевненість, що в результаті слідчих дій буде не просто продемонстровано винних в цій трагедії, а буде притягнено їх до відповідальності", - сказав Парубій. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-