Аудит антикорупційної системи політизується з наближенням виборів - Порошенко

Аудит антикорупційної системи політизується з наближенням виборів - Порошенко

Укрінформ
Президент Петро Порошенко запрошує всіх міжнародних партнерів долучатися до участі у проведенні незалежного аудиту антикорупційної системи України, бо через наближення виборів це питання переводиться у політичну площину.

Про це він заявив на відкритті 14-го Щорічного міжнародного форуму "Ялтинська європейська стратегія", повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Я вважаю абсолютно необхідним незалежний аудит антикорупційної системи в Україні. Хочу скористатися можливістю і запросити до участі під егідою Світового банку чи іншої респектабельної установи до проведення ефективного аудиту роботи Української держави у сфері боротьби з корупцією, тому що, особливо зараз, коли в нас залишилося півтора року до виборів, від професійного обговорення включно з представниками державних органів ми переходимо до якихось політичних перипетій і боротьби", - сказав Порошенко.

Читайте також: Порошенко пропонує створити Антикорупційну палату вже наступного місяця

Перед цим, коментуючи ситуацію з корупцією в нашій державі, Президент зазначив, що, попри істотні зрушення у її подоланні, "на жаль, корупція в Україні існує".  

"Ми повинні подивитися, в чому проблема, і як ми маємо її подолати. Я відкритий для цього і вас запрошую", - закликав Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-