Порошенко заявив, що ветуватиме ініціативи, які послаблюватимуть боротьбу з корупцією

Порошенко заявив, що ветуватиме ініціативи, які послаблюватимуть боротьбу з корупцією

Укрінформ
Президент Петро Порошенко ветуватиме будь-які законодавчі ініціативи, якщо вони будуть спрямовані на послаблення боротьби з корупцією. 

Про це він сказав під час виступу у Верховній Раді зі щорічним посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Про всяк випадок одразу хочу застерегти окремих народних обранців від намірів ревізувати ті закони, які стали основою для ухвалення нашими партнерами рішення про надання безвізового режиму. Чи то спроби скасувати або зробити непублічним електронне декларування, чи то намагання "підчистити" антидискримінаційні поправки до Трудового кодексу, чи то зменшення повноважень НАБУ або НАЗК, ... чи будь-що інше, що ставитиме під загрозу безвіз як одне із наших досягнень, – без вагань ветуватиму такі ініціативи», - заявив Порошенко.

Читайте також: Послання Президента до Верховної Ради

Водночас він визнав, що Верховна Рада була безпосередньою учасницею реалізації плану щодо боротьби з корупцією. Зокрема, коли йшлося про ухвалення відверто некомфортних для народних депутатів рішень, як-от публічне електронне декларування статків і доходів, народні депутати, за словами Президента, проявили здатність приносити власні інтереси в жертву загальнонаціональним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-