Порошенко вважає Волкера ефективним, в тому числі й на зустрічі з Сурковим

Порошенко вважає Волкера ефективним, в тому числі й на зустрічі з Сурковим

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко відзначає ефективну діяльність спецпредставника США щодо України Курта Волкера, в тому числі під час зустрічі з помічником президента РФ Владиславом Сурковим.

Про це глава держави сказав журналістам по завершенні зустрічі з міністром оборони Сполучених Штатів Америки Джеймсом Меттісом 24 серпня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Та співпраця, яка сьогодні є на рівні нашого Міністерства закордонних справ, представників моєї Адміністрації, може свідчити про надзвичайно високу ефективність роботи пана Волкера, в тому числі і під час зустрічі з паном Сурковим", - сказав Президент.

Читайте також: Україна сподівається на виконання РФ домовленостей про нову "тишу" - Порошенко

Як повідомляв Укрінформ, 21 серпня спецпредставник Держдепартаменту США у справах України Курт Волкер провів у Мінську зустріч із помічником президента Росії Владиславом Сурковим. Вона тривала понад три години.

Сторони обговорили шляхи врегулювання конфлікту на Донбасі.

23 серпня Волкер прибув до Києва, де приєднався до міністра оборони США Джеймса Маттіса на зустрічах із представниками влади України для обговорення "наступних кроків у дипломатичних переговорах із відновлення суверенітету і територіальної цілісності України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-