До НАБУ передали матеріали на трьох суддів і нардепа

До НАБУ передали матеріали на трьох суддів і нардепа

Е-декларації
Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції у 2017 році передало до Національного антикорупційного бюро України чотири матеріали щодо трьох суддів і народного депутата про порушення антикорупційного законодавства.

Про це йдеться у повідомленні НАЗК на його сторінці у Фейсбуці

"До Національного антикорупційного бюро України передано чотири матеріали для прийняття рішення у порядку статті 214 Кримінального процесуального кодексу України щодо суддів апеляційних судів Житомирської та Хмельницької областей, судді Ржищівського міського суду та народного депутата", - зазначається у повідомленні.

У НАЗК повідомили, що з початку року проведено понад 6296 перевірок декларацій кандидатів на посади в органах державної влади та місцевого самоврядування. 

Станом на сьогодні НАЗК розпочало та проводить 313 повних перевірок декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2015 та 2016 роки. Загалом перевірки тривають щодо 244 суб’єктів декларування, 32 перевірки закінчено.

Всього до Департаменту фінансового контролю та моніторингу способу життя НАЗК у 2017 році надійшло 23 293 повідомлення, з них: 19 229 повідомлень про неподання декларацій та 4064 – про несвоєчасне подання. Проводиться 787 перевірок фактів неподання та несвоєчасного подання електронних декларацій та 75 перевірок фактів невчасного повідомлення про суттєву зміну майнового стану, відкриття валютного рахунку.

Читайте також: Нардепу Полякову загрожує ще одне провадження - САП

Складено та направлено до суду 25 протоколів про адміністративне правопорушення, з яких чотири стосовно несвоєчасного подання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані та 21 протокол щодо несвоєчасного подання декларацій.

 Фото: nabu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-