Геращенко про нові санкції США проти Росії: Агресор має відповісти за все

Геращенко про нові санкції США проти Росії: Агресор має відповісти за все

Укрінформ
Рішення Палати представників США про нові санкції щодо Російської Федерації є свідченням того, що Україна в боротьбі за свою територіальну цілісність  на правильному шляху на дипломатичному фронті.

Про це написала у Facebook перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко.

"Під час візиту Президента України до Палати представників одним із ключових питань його зустрічі зі спікером були санкції проти РФ, країни, яка, по суті, кинула виклик всьому світові . Дякуємо Конгресу за підтримку санкцій . 419 "за" - це дуже потужно і однозначно. Росія - агресор. Має відповісти за все. А ми на правильному шляху на нашому дипломатичному фронті", - зазначила вона.

Читайте також: Конгрес США прийняв закон із новими санкціями проти Росії

Як повідомляв Укрінформ, нижня палата американського Конгресу переважною більшістю голосів затвердила проект закону з новим пакетом санкцій проти Росії, Ірану, а також Північної Кореї.

За проект закону висловилися 419 членів нижньої палати, проти проголосували лише троє конгресменів-республіканців.

Як зазначив в ексклюзивному коментарі Укрінформу з цього приводу незалежний експерт Орест Дейчаківський, "підтримка розширених санкцій проти Росії в Конгресі з такою переважною кількістю голосів означає, що законодавці прекрасно усвідомлюють, яку небезпеку становить Росія".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-