Холодницький побоюється, що Поляков і Розенблат сховаються від слідства

Холодницький побоюється, що Поляков і Розенблат сховаються від слідства

Укрінформ
Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявляє, що ризик переховування народних депутатів Максима Полякова і Борислава Розенблата від правосуддя залишається.

Про це Холодницький написав на своїй сторінці у Фейсбуці 

“Наразі ризики перешкоджанню досудовому слідству, а також переховування від правосуддя вказаних народних депутатів залишаються, проте ми не можемо клопотати про їх затримання й арешт, адже парламент не надав згоди на це”, - зазначив Холодницький.

Він також підкреслив, що вчора Полякову і Розенблату оголошено підозри у корупційніх діях, а сьогодні вони вже викликані на допит до НАБУ. 

“Після того, як слідство збере всі докази - буде складено обвинувальний акт і він буде скерований до суду для розгляду по суті”, - наголосив керівник САП.

Він додав, що антикорупційні прокурори та детективи НАБУ орієнтовані на швидке та якісне завершення досудового слідства.

Читайте також: Розенблат розповів, як "проривався" на допит в ГПУ із заблокованої Ради

”Все, як у звичайних громадян України, лише без затримання і тримання під вартою (арешту)”, - зазначив він.

Як повідомлялося, 11 липня Верховна Рада надала дозвіл на притягнення до кримінальної відповідальності народних депутатів Полякова і Розенблата, які є фігурантами справи щодо незаконного видобутку бурштину. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-