Фракція БПП вимагає розслідувати

Фракція БПП вимагає розслідувати "яєчний" напад на Барну

Укрінформ
Фракція БПП звернулася до СБУ та Нацполіції з вимогою розпочати розслідування щодо вчорашнього нападу активістів під парламентом на народного депутата Олега Барну. 

Про це з трибуни Верховної Ради повідомив керівник фракції Артур Герасимов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Фракція БПП різко засуджує цей протизаконний, безпідставний та нахабний напад так званих громадських активістів на члена нашої фракції. Ці борці нападом на Олега Барну продемонстрували справжню мету своєї акції, яка нічого спільного не має з боротьбою з корупцією. Олега Барну спинили, коли він йшов всередину голосувати за зняття недоторканності (з Добкіна — ред.)... Фракція БПП звертається до Служби безпеки України, Національної поліції з вимогою негайно розпочати розслідування цього безпрецедентного факту", - сказав Герасимов. 

У БПП впевнені, що вчорашня акція організована з метою зірвати голосування Верховної Ради за зняття недоторканності і проводилася для нагнітання ситуації в країні. 

"Ляльководи вчорашнього дійства під стінами Верховної Ради мають на меті одне - будь-яким чином привернути до себе увагу громадян і хоч якось заробити дешевий авторитет", - сказав Герасимов. 

Він також додав, що серед кривдників нардепів був обраний представник Ради громадського контролю НАБУ Сергій Хаджинов. 

"Людина, яка повинна бути взірцем та відстоювати справедливість, насправді під стінами Верховної Ради влаштувала дешеві провокації і політичні замовлення... Це неприпустима поведінка, об'єктивну оцінку якій мають надати правоохоронні органи та інстанції, все українське суспільство", - додав Герасимов. 

Читайте також: Під Радою “законсервували” Добкіна і вимагають його арешту

Як повідомлялося, учора під Верховною Радою Олега Барну закидали яйцями. Активісти вимагали, щоб депутат підтримав зняття депутатської недоторканності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-