МЗС вітає ратифікацію Угоди про асоціацію з Євросоюзом

МЗС вітає ратифікацію Угоди про асоціацію з Євросоюзом

Укрінформ
Міністерство закордонних справ України вітає рішення Ради ЄС про ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"Україна вітає сьогоднішнє рішення Ради ЄС про ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною та ЄС і висловлює вдячність європейським партнерам та друзям, які вкотре підтвердили свою відданість європейському вибору народу України, а також усім, хто доклав зусиль до підготовки, підписання та ратифікації Угоди", - йдеться у коментарі відомства.

Як зазначили у МЗС, 10 років, що минули з дня початку переговорів про Угоду про асоціацію до її набрання чинності, докорінно змінили нашу державу: розпочаті реформи набули незворотного та системного характеру, європейська інтеграція у свідомості людей стала синонімом руху вперед, до демократії, свободи та високих стандартів життя.

Читайте також: ЄС остаточно ратифікував Угоду про асоціацію з Україною

"Угода про асоціацію поряд з безвізовим режимом  – це наші перші, але впевнені кроки на шляху до повноцінного і впевненого існування України у спільному Європейському домі. Успіхи нашої країни надихають нас на продовження взятого курсу реалізації реформ, і ми ще більше працюватимемо над досягненням наступних амбітних цілей. Адже, як закріплено в самій Угоді про асоціацію - вона залишає відкритим майбутній розвиток відносин Україна - ЄС", - акцентували в зовнішньополітичному відомстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-