Лукашенко наприкінці липня приїде до України

Лукашенко наприкінці липня приїде до України

Укрінформ
Президент Білорусі Олександр Лукашенко наприкінці липня прибуде з візитом в Україну.

Про це повідомила сьогодні журналістам речник глави білоруської держави Наталія Ейсмонт, інформує БЕЛТА.

"Можу однозначно підтвердити, що він (візит - ред.) планується найближчим часом. Передбачається, що в кінці липня", - сказала Ейсмонт.

Як повідомлялося, раніше, під час квітневої зустрічі з главою білоруської держави, Петро Порошенко запросив Олександра Лукашенка здійснити нинішнього літа офіційний візит в Україну. За його словами, білоруській та українській сторонам належало розробити порядок денний і підготувати необхідні документи, підписання яких сприятиме розширенню співробітництва між державами.

Читайте також: У Мінську відкривається Парламентська асамблея ОБСЄ. Одна з тем — Донбас

На порядку денному двостороннього співробітництва також бізнес-форум і засідання білорусько-української консультативної ради ділового співробітництва, які, як очікується, пройдуть 20-21 липня у Києві, повідомляється на сайті Білоруської торгово-промислової палати.

Під час бізнес-форуму будуть розглянуті актуальні питання взаємодії ділових кіл двох країн, планується підписання двосторонніх контрактів та угод.

На консультативній раді планується розглянути перспективні напрямки розвитку білорусько-української торговельно-економічної взаємодії у рамках функціонування ЄАЕС та взаємодії України з Європейським союзом, обговорити проблемні питання ведення бізнесу, провести обмін думками і досвідом реалізації спільних проектів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-