США продовжить “біологічний” контракт з Україною до 2019 року

США продовжить “біологічний” контракт з Україною до 2019 року

Укрінформ
Посольство США в Україні надіслало до Держпродспоживслужби на погодження проект плану технічної допомоги у рамках Програми залучення до спільної біологічної діяльності, а також продовження дії контракту до 7 квітня 2019 року.

Про це повідомляє Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

"Планом передбачається фінансування проведення навчань та підтримка участі у конференціях реципієнтів проекту, підтримка життєдіяльності об’єктів реципієнтів, роботи з будівництва та модернізації лабораторій, що є реципієнтами за проектом", - йдеться у повідомленні.

Реципієнтами в рамках програми виступають установи Держпродспоживслужби, Національної академії аграрних наук України та Міністерства охорони здоров’я України.

Угоду між Міністерством охорони здоров’я України та Міністерством оборони Сполучених Штатів Америки стосовно співробітництва у галузі запобігання розповсюдженню технологій, патогенів та знань, які можуть бути використані в ході розробки біологічної зброї було підписано у 2005 році. У 2013 році співпрацю було зупинено у зв’язку із закінченням терміну дії угоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-