Порошенко вітає готовність Євросоюзу продовжити санкції проти Росії

Порошенко вітає готовність Євросоюзу продовжити санкції проти Росії

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко під час зустрічей з лідерами Євросоюзу отримав сигнал, що запроваджені ЄС санкції проти Росії будуть продовжені.

Про це Глава Української держави заявив під час спільної заяви для ЗМІ у Брюсселі з Президентом Європейської ради Дональдом Туском, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я лише кілька годин тому прилетів з Вашингтона. В нас були дуже гарні перемовини, в першу чергу це стосувалося санкцій. Ви знаєте, що США запровадили нові санкції і підтвердили, що всі санкції діятимуть до повної реалізації Мінських угод. Я сьогодні дуже радий почути від пана Дональда (Туска) та після нашого спілкування з іншими лідерами Євросоюзу, що позиція ЄС - це єдність, яка є критично, життєво важливою для нас, і солідарність з Україною. Саме тому послання про продовження санкцій - це те, що ми дуже раді чути сьогодні", - сказав Порошенко.

Він відзначив, що сьогодні Україна та Європейський союз набагато ближчі, ніж будь-коли до цього. "Ніколи в нас не було такого рівня довіри і співпраці  і такого рівня підтримки", - наголосив Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-