Порошенко у Брюсселі зустрічається з Туском

Порошенко у Брюсселі зустрічається з Туском

Укрінформ
Українська делегація на чолі з Президентом Петром Порошенком прибула до Брюсселя. Глава держави проводить зустріч з президентом Європейської ради Дональдом Туском.

Також, за програмою робочого візиту, запланована участь Порошенка у саміті Європейської народної партії, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі.

Окрім Порошенка, у зустрічі високого рівня правоцентристської політичної сили Європи візьмуть участь президент Європейської ради Туск, президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер, президент Європейського парламенту Антоніо Таяні, а також лідери Німеччини, Іспанії, Румунії, Болгарії, Угорщини, Хорватії та Ірландії.

Порошенко поінформує європейських колег про загострення безпекової ситуації на Донбасі, стан виконання та конкретні випадки порушення російською стороною Мінських домовленостей з метою забезпечення позитивного рішення Європейської ради щодо продовження секторальних санкцій проти Росії. 

Також Президент України планує обговорити питання, пов’язані з підготовкою до саміту Україна-ЄС 12-13 липня 2017 року в Києві.

Окрім цього, у четвер у Брюсселі пройде засідання Європейської ради. Глави держав та урядів країн ЄС планують підтвердити ухвалену раніше політичну позицію про прив’язку тривання економічних санкцій проти Росії до повного виконання Мінських домовленостей. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-