Порошенко вітає ратифікацію Нідерландами асоціації Україна-ЄС

Порошенко вітає ратифікацію Нідерландами асоціації Україна-ЄС

Відео
Укрінформ
Набуття чинності Угодою про асоціацію між Україною та ЄС, зона вільної торгівлі та безвізовий режим з Євросоюзом є надзвичайно важливими кроками на шляху України до Об’єднаної Європи.

Про це заявив Президент Петро Порошенко у коментарі щодо рішення Сенату Нідерландів про ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. 

“Набуття чинності Угодою про асоціацію, зона вільної торгівлі та безвізовий режим з ЄС, який стартує рівно за десять днів, - це є надзвичайно важливі кроки на нашому шляху до Об’єднаної Європи. Ми твердо налаштовані йти до нашої стратегічної мети. Це гарантія нашої свободи, незалежності та територіальної цілісності. Європа – це наш цивілізаційний вибір. Найближчим часом Нідерланди передадуть ратифікаційну грамоту до Брюсселю. А далі Рада Європейського Союзу своїм спеціальним рішенням запустить виконання Угоди про асоціацію з ЄС на повну проектну потужність. Слава Європі! Слава Україні!” - заявив Президент.

Порошенко підкреслив, що Україні спільно з європейськими партнерами вдалося єдиним фронтом здобути важливу перемогу. “Єдиним фронтом ми відстояли Угоду про асоціацію, дорогу до якої три з половиною роки тому відкрили учасники Євромайдану та Революції гідності”, - заявив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-