НАЗК, НАБУ та ГПУ узгоджують правила боротьби з корупцією

НАЗК, НАБУ та ГПУ узгоджують правила боротьби з корупцією

Укрінформ
Представники Нацагентства з питань запобігання корупції, Генпрокуратури та Національного антикорупційного бюро формують спільну позицію у практиці застосування антикорупційного законодавства.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК за результами обговорення заходів перевірки фактів, викладених у повідомленнях про можливі порушення антикорупційного законодавства.

"Від нас залежить відпрацювання єдиних підходів не лише в теоретичній частині, а й у практиці застосування антикорупційного законодавства, адже цю практику формуємо ми з вами разом. Ми об’єднуємо зусилля для того, щоб у нас була спільна позиція, зокрема, при заповненні того документа, який називається електронна декларація",  - зазначила на початку зустрічі голова НАЗК Наталія Корчак.

Враховуючи досвід органів прокуратури в частині притягнення до відповідальності за порушення встановлених законом обмежень щодо одержання подарунків, а також досвід правозастосовної діяльності працівників Національного антикорупційного бюро України, спікери зосередилися на практичних аспектах.

 Як повідомив керівник Департаменту моніторингу дотримання законодавства про конфлікт інтересів та інших обмежень щодо запобігання корупції Олександр Писаренко, за результатами обговорень НАЗК сформує перелік питань, які потребують  внесення рекомендаційних роз’яснень, та підготує ці роз’яснення. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-