Росія блокує обмін полоненими заради політичних ігор - Черниш

Росія блокує обмін полоненими заради політичних ігор - Черниш

Укрінформ
Призупинка процесу обміну полоненими між Україною та ОРДЛО відбувається через намагання Російської Федерації таким чином дестабілізувати ситуацію в Україні.

Про це сказав міністр з питань окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш під час спілкування з журналістами, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я переконаний в тому, що це політичне блокування з боку Російської Федерації. Є бажання тієї сторони весь час маніпулювати ситуацією - або збільшувати напругу, або зменшувати. Це один з моментів дестабілізації російською стороною ситуації в Україні", - сказав Черниш.

Він також зазначив, що такі дії Росії зумовлені намаганням дискредитувати Україну та звинуватити українську сторону у недотриманні виконання домовленостей.

"Ця дестабілізація відбувається не тільки в питанні обміну полоненими, а по всіх напрямках - питної води, безвісти зниклих тощо. Це є намагання за підтримки пропаганди розказати, що українська сторона не виконує своїх зобов’язань", - зазначив Черниш.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-