Ми йшли до цього 10 років - Геращенко про рішення Ради ЄС щодо безвізу

Ми йшли до цього 10 років - Геращенко про рішення Ради ЄС щодо безвізу

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко привітала рішення Ради ЄС щодо безвізового режиму для України і зауважила, що ми йшли до цього 10 років.

Про це вона написала у Facebook.

"Ми йшли до цього довгих 10 років. Крок за кроком, пункт за пунктом виконуючи план дій візової лібералізації... Далі - маємо разом працювати над розбудовою Європи в Україні. І я дуже рада, що у листопаді далекого 2007 року, я, тоді депутат- новачок, відразу пішла і чесно пропрацювала весь цей час (до віце-спікерства) в найменшому і непрестижному (бо немає що ділити), але дорогому і важливому комітеті євроінтеграції)", - написала Геращенко.

Вона також подякувала всім причетним за роботу для встановлення безвізового режиму між Євросоюзом та Україною: "Президенту Порошенку в першу чергу, екс-президенту Ющенку, урядам, які доклалися, депутатам різних скликань, які попри все ухвалювали необхідні закони, міністрам закордонних справ і їх командам, які прискорювали як могли цей день, дипломатам, які билися за це і відстоювали".

Геращенко також подякувала журналістам- міжнародникам, неурядовому сектору, експертам і  нашим солдатам.

"Це наша спільна і важлива перемога. Далі - маємо разом працювати над розбудовою Європи в Украіні", - наголосила Геращенко.

Як повідомлялося, сьогодні Рада Євросоюзу затвердила без обговорення безвізовий режим для України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-