Президент змінив керівників СБУ у шести областях і Києві

Президент змінив керівників СБУ у шести областях і Києві

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко провів зміни у керівництві управління Служби безпеки України у Львівській, Одеській, Чернігівській, Харківській,  Житомирській, Вінницькій, м. Києві та Київській області.

Відповідні укази оприлюднені на сайті Глави держави.

Так, указом №123/2017 звільнено Віктора Андрейчука з посади начальника Управління Служби безпеки України у Львівській області, Сергія Батракова -  з посади начальника Управління Служби безпеки України в Одеській області, Степана Грещука - з посади начальника Головного управління Служби безпеки України у м. Києві та Київській області, Олександра Довженка  -   з посади начальника Управління Служби безпеки України в Чернігівській області, Едуарда Кріцина - з посади начальника Управління Служби безпеки України в Харківській області, Володимира Пахнюка -  з посади начальника Управління Служби безпеки України в Житомирській області, Ігоря Шкурата -  з посади начальника Управління Служби безпеки України у Вінницькій області.

Іншим указом №124/2017  призначено Олександра Довженка начальником Управління Служби безпеки України в Одеській області, Андрія Носача - начальником Управління Служби безпеки України в Харківській області, Віктора Панасюка - начальником Управління Служби безпеки України в Житомирській області, Володимира Пахнюка - начальником Управління Служби безпеки України у Вінницькій області, Сергія Семочка - начальником Головного управління Служби безпеки України у м. Києві та Київській області, Олександра Ткачука - начальником Управління Служби безпеки України у Львівській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-