Скаргу на

Скаргу на "поруки" для Мартиненка і Переломи суд розгляне 3 травня

Укрінформ
Розгляд апеляційної скарги прокурора у кримінальному провадженні відносно Миколи Мартиненка і Сергія Переломи відбудеться 3 травня.

Про це зазначається на сайті Апеляційного суду Києва.

"Судове засідання щодо розгляду апеляційної скарги, поданої стороною обвинувачення на ухвалу Солом’янського районного суду міста Києва про відмову у застосуванні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно колишнього народного депутата України Миколи Володимировича Мартиненка, призначено на 3 травня 2017 року (11 год. 20 хв.)", - йдеться у повідомленні.

"Судове засідання щодо розгляду апеляційної скарги прокурора у кримінальному провадженні відносно першого заступника голови правління НАК "Нафтогаз України" Переломи С.В. призначено на 3 травня 2017 року (13 год. 00 хв.)", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 20 квітня були затримані Мартиненко та Перелома, яких Солом'янський суд під тиском окремих народних депутатів відпустив на поруки. Спеціалізована антикорупційна прокуратура подала апеляцію на рішення суду.

Детективи НАБУ затримали колишнього голову наглядової ради Одеського припортового заводу Сергія Перелому у справі Мартиненка про завдання збитків ДП "СхідГЗК" на суму $17,28 млн. За версією слідства, він забезпечував координацію між компанією-посередником і ДП "СхідГЗК".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-