Ляшко прийшов до САП на допит: Щоб я провалився, коли проти мене є докази

Ляшко прийшов до САП на допит: Щоб я провалився, коли проти мене є докази

Укрінформ
Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко прийшов на допит до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я переконаний і - щоб я провалився на цьому місці - якщо проти мене є докази. Невже я схожий на ідіота, щоб порушувати закон", - сказав Ляшко перед допитом.

Він зауважив, що не боїться жодних звинувачень і немає жодних підстав для його звинувачень. Ляшко наголосив, що чесно платить податки, а свій будинок він придбав у розстрочку.

Як повідомлялося, САП внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) за фактом набуття особою, уповноваженою на виконання функцій держави - народним депутатом України - у власність активів у значному розмірі за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368-2 Кримінального кодексу України. Власне з метою встановлення чи спростування факту незаконності отримання вказаного майна антикорупційними органами й розпочато провадження, оскільки попередньо отримана інформація є достатньою для внесення відомостей до ЄРДР.  Таким чином питання щодо доведеності вини чи невинуватості особи і є функцією органів досудового розслідування (НАБУ) та прокурорів САП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-