Справа Мартиненка: суддю Бобровника залишили

Справа Мартиненка: суддю Бобровника залишили

Оновлено
Укрінформ
Солом'янський райсуд Києва відхилив клопотання адвокатів про відвід судді Олександра Бобровника, який мав обрати запобіжний захід для екс-депутата Миколи Мартиненка.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, відповідну ухвалу суду зачитала суддя Ада Педенко, яка розглядала справу про відвід судді Бобровника. 

"Суд вважає що підстав для відводу слідчого судді Бобровника на даний час не вбачається. Він не є відсторонений від виконання своїх судових обов’язків і має можливість як професійний суддя з дотриманням вимог КПК України розглянути у судді клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою", - сказала вона.

Суддя Педенко додала, що захисники та інші учасники провадження мають право у разі незгоди з його рішенням оскаржити його в апеляційних інстанціях.

"Суд хвалив: у задоволенні заяви адвоката Черезова Ігоря Юрійовича, який здійснює захист Мартиненка Миколи Володимировича, про відвід слідчого судді Бобровнику Олександру Вікторовичу -  відмовити. Ухвала оскарження не підлягає", - заявила вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-