Корчак стверджує, що заміна керівництва НАЗК не змінить ситуацію

Корчак стверджує, що заміна керівництва НАЗК не змінить ситуацію

Укрінформ
На даному етапі заміна керівництва Національного агентства з питань запобігання корупції не вплине на ситуацію із електронним декларуванням, вважає голова НАЗК Наталія Корчак.

Про це вона сказала на слуханнях у Комітеті Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Жодним чином не вирішує питання заміна назви члена НАЗК на спеціальних уповноважених, заміна колегіального органу. Тобто, хочу донести думку, що не має значення те, чи я голова, чи хтось інший, на сьогодні це не вирішує питання ні з перевіркою, ні з якістю роботи реєстру", - сказала Корчак.

На її думку, тут варто ставити питання про персональну відповідальність членів агентства за той чи інший напрямок роботи.

"Зараз найпростіший спосіб сказати, що усіх треба розпустити, а далі що? Я хоч сьогодні готова піти з посади, які і члени НАЗК, але ж ідеться про те, що є люди, які працюють, яким довіряють. Тому якщо вже за щось узявся, то треба довести це до кінця", - наголосила Корчак.

Як відомо, 29 березня голова уряду Володимир Гройсман запропонував голові НАЗК Наталії Корчак піти у відставку через неспроможність організувати роботу Реєстру електронних декларацій. Втім Корчак заявила, що у відставку йти не збирається.

7 квітня повідомлялося, що Національне агентство з питань запобігання корупції розглядало питання відставки Корчак, втім згоди у цьому питання членам агентства не вдалося досягти. За словами члена НАЗК Руслана Рябошапки, Національному агентству з питань запобігання корупції не вистачило голосів для відставки Корчак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-