Гройсман: В Укравтодорі будуть зарплати, якщо керівництво припинить красти

Гройсман: В Укравтодорі будуть зарплати, якщо керівництво припинить красти

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман вважає, що простим працівникам сфери ремонту та будівнитва доріг можна платити нормальні заробітні плати, якщо їхнє керівництво припинить красти.

Про це він сказав на засіданні уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У галузі можна платити нормальні зарплати людям. Що треба зробити? Треба перестати красти. Треба припинити приписувати обсяги, порушувати технологічні процеси, треба закладати у суміші всі компоненти, і тоді все буде нормально", - сказав Гройсман.

На його думку, те, що Укравтодор вирішив запровадити жорсткий контроль за якістю робіт у сфері ремонту доріг, має призвести до поліпшення ситуації в цій сфері, в тому числі позитивно вплинути на рівень заробітної плати працівників.

укравтодор

"Я вважаю, що коли ми ставимо питання про добросовісних підрядників, то їм також треба платити нормальну заробітну плату своїм працівникам, бо від цього залежить якість робіт", - сказав глава уряду.

Він обурився тим, що підрядники зазвичай виставляють рахунки за свою роботу на рівні ринкових цін, але заробітна плата працівників сфери при цьому не враховується ними.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-