НАЗК затвердило дві третини звітів політпартій за четвертий квартал 2016 року

НАЗК затвердило дві третини звітів політпартій за четвертий квартал 2016 року

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції затвердило 184 висновки за результатами аналізу поданих у четвертому кварталі 261 звітів політичних партій.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК. 

"Національне агентство з питань запобігання корупції вже затвердило 184 висновки за результатами аналізу звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за четвертий квартал 2016 року з 261 отриманого звіту. Підготовлені Департаментом з питань запобігання політичній корупції чергові 103 висновки затверджені сьогодні на засіданні НАЗК", - йдеться у повідомленні. 

У НАЗК нагадали, що 81 висновок за звітами політичних партій було затверджено на засіданні Національного агентства 23 березня поточного року. Ці висновки оприлюднюються на офіційному веб-сайті НАЗК за посиланням: https://nazk.gov.ua/iv-kvartal.

"Аналіз останньої частини звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за четвертий квартал 2016 року продовжується відповідно до встановлених законодавством термінів", - поінформували у Нацагентстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-