САП оскаржила запобіжний захід Насірову

САП оскаржила запобіжний захід Насірову

Укрінформ
САП подала до Апеляційного суду м. Києва скаргу на рішення Солом'янського суду про обрання запобіжного заходу відстороненому на період слідства з посади голови Державної фіскальної служби Роману Насірову у вигляді утримання під вартою з альтернативою застави в 100 млн грн.

Про це повідомили Укрінформу в САП.

"Сьогодні прокурори подали скаргу до Апеляційного суду на рішення Солом`янського райсуду", - зазначив співрозмовник.

Водночас, як повідомила у Фейсбуці прес-служба САП, в апеляційній скарзі зокрема зазначено, що винесена ухвала винесена без належної оцінки доводів сторони обвинувачення та матеріалів клопотання в частині визначення розміру застави.

"Спеціалізована антикорупційна прокуратура просить апеляційний суд встановити пропорційну завданим збиткам грошову заставу як альтернативний до тримання під вартою запобіжний захід в розмірі 2 млрд грн. Такий розмір грошової застави дозволить забезпечити виконання підозрюваним своїх процесуальних обов'язків", - зазначається у повідомленні.

Як відомо, 7 березня суд обрав Насірову запобіжний захід у вигляді арешту терміном 60 діб з альтернативою внесення застави у 100 млн гривень. Водночас прокурори САП просили встановити розмір застави для Насірова у розмірі 2 мільярдів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-