Холодницький чекає на висновки лікарів щодо можливості проводити з Насіровим слідчі дії

Холодницький чекає на висновки лікарів щодо можливості проводити з Насіровим слідчі дії

Укрінформ
Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький має сумніви щодо госпіталізації голови Державної фіскальної служби (ДФС) Романа Насірова.

Про це він заявив у коментарі телеканалу "112 Україна".

"Сьогодні в нього (Насірова - ред.) день народження, зараз почнуть розповідати, що ми чекали до цього дня навмисно. Це не так. І з приводу направлення до лікарні - я не хочу коментувати. Нехай лікар дасть висновок. Ми чекаємо інформацію від лікарів про можливість чи неможливість проводити з ним ті чи інші слідчі дії. Коли це буде зроблено, будемо робити висновки. Як у громадянина у мене є певні сумніви, оскільки це (госпіталізація - ред.) вже стало історичною традицією", - зазначив він.

Як повідомлялося, вчора ввечері голові Державної фіскальної служби Роману Насірову вручили підозру. Під час цього йому стало зле. За словами адвокатів, підозру було вручено, коли глава ДФС був уже непритомним, що є незаконним. Зараз Насіров перебуває в лікарні, у нього діагностовано інфаркт.

Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров підозрюється у зловживанні службовим становищем і розкраданні державних коштів у сумі понад 2 млрд грн. Слідство вважає, що Насіров протягом 2015-2016 років, діючи в інтересах народного депутата України Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних та територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-