Суд відклав на завтра рішення про продовження арешту Єфремова

Суд відклав на завтра рішення про продовження арешту Єфремова

Укрінформ
У Старобільську Луганської області відбулося чергове судове засідання у справі екс-керівника фракції "Партії регіонів" Олександра Єфремова. Рішення по клопотанню про продовження арешту буде винесене завтра.

Про повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суд видаляється до нарадчої кімнати. Одночасно проголошує, що рішення по клопотанню буде оголошене завтра о десятій годині", - заявив суддя.

На сьогоднішньому засіданні прокурори просили суд продовжити арешт Єфремову ще на 60 діб, мотивуючи це тим, що підсудний може залишити країну або вчинити тиск на свідків. Адвокати та сам Єфремов висловилися проти.

Як повідомлялося, Олександра Єфремова звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської ОДА (ч. 3 ст. 27, ст. 341 КК України); у пособництві в захопленні Управління Служби безпеки України в Луганській області (ч. 5 ст. 27, ст. 341 КК України). Також йому висувають звинувачення у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією, особою, яка є представником влади, за попередньою змовою групою осіб, що призвели до тяжких наслідків (ч. 3 ст. 110 КК України); організаційному та іншому сприянні створенню та діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" (ч. 1 ст. 258-3 КК України); державній зраді (ч. 1 ст. 111 КК України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-