Савченко мала 120% гарантій безпеки до поїздки в ОРДЛО - Тука

Савченко мала 120% гарантій безпеки до поїздки в ОРДЛО - Тука

Укрінформ
Народний депутат Надія Савченко отримала всі гарантії безпеки перш ніж поїхати на тимчасово окуповані території Донбасу.

Про це сказав заступник міністра з питань окупованих територій і ВПО Георгій Тука, в ефірі телеканалу «112 Україна», повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Мені не зрозуміло про який ризик для життя йде мова, бо я впевнений на 120%, що Надя отримала всі гарантії перш ніж туди їхати”, - сказав Тука.

Він також додав, що жодні особи, люди, які не мають державних повноважень, нічого не можуть пропонувати окупаційній владі або просити щось в них.

“Я не вірю в ефективність цієї діяльності, бо людина, яка немає жодних повноважень від держави, вона не може нікому нічого пропонувати. Це виключно “піар” і нічого іншого я тут не вбачаю”, - додав Тука.

Заступник міністра вважає, що перебування Савченко на тимчасово окупованих територіях і можливе підбурювання українських військовослужбовців до держперевороту не піддаються розумінню.

«В мене, як в Сергія Головатого, жодних сумнівів немає що це надто вже дуже схоже фактично на державну зраду. Попри всі мої стосунки, які мене пов'язують з Надією Савченко, про які я неодноразово говорив, хоча я ніколи не погоджувався з її діями, але я завжди був далеким від того, щоб називати її кремлівським агентом. Те, що відбувається зараз стоїть поза межею мого розуміння», - сказав Тука.

Інформацію про те, що Надія Савченко у п’ятницю приїхала на тимчасово непідконтрольні території Донецької області, поширив сепаратистський ресурс "Новости Донецкой республики" з посиланням на так зване "міністерство держбезпеки "ДНР".

Стверджується, що нібито Савченко приїхала в ОРДО разом з керівником ГО "Офіцерський корпус" Володимиром Рубаном, щоб відвідати українських заручників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-