Президент подякував воїнам-інтернаціоналістам за мужність

Президент подякував воїнам-інтернаціоналістам за мужність

Укрінформ
Зі словами подяки звернувся Президент України Петро Порошенко до воїнів-ветеранів, які брали участь у локальних військових конфліктах, що спалахували на території інших держав.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Від імені Українського народу щиро дякую ветеранам локальних конфліктів за мужність в нинішній обороні рідної землі, за допомогу нашим Збройним Силам, за досвід, що вони передають молодому поколінню захисників України!" - написав Порошенко.

Він зазначив, що покоління, обпалене полум’ям збройних конфліктів, стало активним учасником розбудови Української держави. "Воїни-афганці сказали своє вагоме слово під час Революції Гідності, їх бойовий досвід і тепер є запорукою багатьох перемог у боротьбі з російським агресором за незалежність і територіальну цілісність України", - наголосив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні представники військово-політичного керівництва держави на чолі з Президентом України Петром Порошенком узяли участь в урочистій церемонії покладання квітів до Меморіального комплексу громадянам України, полеглим в Афганістані. Захід пройшов з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який в Україні відзначається 15 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-