САП продовжила слідство у справі Охендовського на два місяці

САП продовжила слідство у справі Охендовського на два місяці

Укрінформ
Спеціалізована антикорупційна прокуратура продовжила слідство у справі голови центральної виборчої комісії Михайла Охендовського на два місяці.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі відомства.

"За клопотанням детективів НАБУ досудове слідство у кримінальному провадженні за звинуваченням голови Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського у вчиненні злочинів, передбачених частинами 3 та 4 статті 368 Кримінального кодексу України (чинної на час їх скоєння) продовжено на два місяці", - йдеться у повідомленні.

Водночас у прокуратурі зазначили, що до них не надходило клопотання від детективів НАБУ про продовження строку особистого зобов’язання щодо голови ЦВК.

Як повідомлялося, 13 грудня детективи НАБУ в рамках розслідування справи "чорної бухгалтерії" Партії регіонів  повідомили голові ЦВК  Охендовському про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 та ч.4 ст. 368 ККУ ("Одержання хабарів у великому та особливо великому розмірах особою, яка займає особливо відповідальне становище").

21 грудня 2016 року Солом'янський райсуд Києва обрав Охендовському запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання, хоча прокуратура просила призначити йому заставу у розмірі близько 1,3 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-