Регламентний комітет має придумати

Регламентний комітет має придумати "покарання" для нардепів-забіяк - Парубій

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій звернувся до Регламентного комітету з проханням надати пропозиції щодо вжиття належних заходів стосовно депутатів від БПП Сергія Лещенка та Івана Мельничука, які влаштували бійку у сесійній залі. 

Про це він заявив під час засідання парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Бійки в сесійній залі є неприпустимими, це дискредитує і тих, хто бере участь у бійках, і наш парламент. Крім того, це зриває голосування по важливих законопроектах... Тому я звертаюся до Регламентного комітету, щоб він виніс це питання на свій розгляд і надав пропозиції щодо вжиття відповідних заходів з приводу даного інциденту (бійки між Лещенком та Мельничуком. - Ред.)", - сказав спікер. 

Перед цим до трибуни Верховної Ради вийшла група нардепів, серед яких Мустафа Найєм, Світлана Заліщук, Вікторія Пташник, Володимир Парасюк, які виступили на захист Лещенка

"Під час засідання до нашого колеги Сергія Лещенка підійшов народний депутат від БПП пан Мельничук і, з'ясовуючи стосунки за пост у Фейсбуці, вдався до фізичних дій. Він фактично вдарив нашого колегу", - заявив Найєм.

Він додав, що пост Сергія Лещенка у соцмережі стосувався того, що в Антикорупційному комітеті немає кворуму через неявку депутатів від БПП - членів комітету.

У свою чергу Іван Мельничук пояснив, що він та інші народні депутати від БПП, які також є членами цього комітету, підійшли до Лещенка, аби він пояснив, звідки має інформацію про нібито "вказівку з Банкової" не ходити на засідання комітету. 

"Вийшло те, що вийшло", - сказав Мельничук.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер у сесійній залі сталася бійка між народними депутатами Іваном Мельничуком і Сергієм Лещенком (фракція БПП). Останній написав у Facebook, що члени БПП не відвідують засідання Антикорупційного комітету нібито за вказівкою глави держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-