Гройсман у Брюсселі зустрінеться з керівництвом ЄС і НАТО

Гройсман у Брюсселі зустрінеться з керівництвом ЄС і НАТО

Укрінформ
Сьогодні прем’єр-міністр України Володимир Гройсман прибуде з дводенним візитом до Брюсселя.

За програмою візиту глава українського уряду обговорить актуальні питання з керівництвом Європейського Союзу і НАТО, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі.

Зокрема, у четвер Гройсман проведе зустріч з із заступником Генерального секретаря НАТО Роуз Геттемюллер та Президентом Європейської ради Дональдом Туском. У п’ятницю прем’єр-міністр України зустрінеться з Президентом Єврокомісії Жаном-Клодом Юнкером.

Під час переговорів з керівництвом ЄС також передбачено обговорення ситуації на сході України та стану імплементації Мінських домовленостей, ходу реалізації ключових реформ, лібералізації візового режиму між Україною та ЄС, актуальних питань торговельно-економічного співробітництва й імплементації поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі.

Під час перебування в Брюсселі прем’єр також візьме участь у міжнародній конференції «Заохочення та скерування: перезавантаження українських реформ», організовану Центром європейських досліджень Мартенса. На заході буде представлено прогрес України в реалізації ключових економічних і політичних реформ, а також пріоритети уряду на найближчу перспективу в просуванні порядку денного реформ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-