Вищий спецсуд відмовився переносити справу Єфремова до Києва

Вищий спецсуд відмовився переносити справу Єфремова до Києва

Укрінформ
Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних і кримінальних справ прийняв рішення не переносити розгляд справи колишнього голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова зі Старобільського районного суду Луганської області в Печерський районний суд Києва.

Таке рішення суд прийняв на засіданні у четвер, відмовивши у задоволенні відповідного клопотання адвокатів Єфремова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Старобільський райсуд 16 січня розпочав підготовче засідання у справі колишнього члена Партії регіонів. Однак захисники Єфремова вважають незаконним і нелогічним розгляд його справи у Старобільському суді, оскільки судді цього суду не мають достатнього 5-річного професійного стажу.

Колишнього голову фракції Партії регіонів звинувачують у сепаратизмі, організації захоплення в 2014 році Луганської обласної державної адміністрації, поплічництві захопленню обласного управління Служби безпеки України, сприянні створенню самопроголошеної "Луганської народної республіки" і державній зраді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-